48 órán belüli ajánlatadás
órán belüli ajánlatadás*

Egyedi konyhabútor készítés

Egy általános megrendelési és gyártási folyamat leírása:

 

1. Konzultáció és ötletelés

Bár jól felvázolt terv esetén lehet árajánlatot készíteni, mégis minden helyszíni személyes beszélgetéskor kiderülnek még apróságok, amik befolyásolják a gyártást. Eddigi munkáink és az aktuális trendek alapján sokszor adunk hasznos ötleteket, amik beépítésre kerülnek az egyedi konyhabútorba. Jó ha rendelkezik már elképzeléssel, ezt kiegészítve, finomítva összeállhat a bútor szerkezeti terve.

2. Anyagválasztás

Nem mindegy miből készül az egyedi konyha. Árban és minőségben, a felület tisztíthatóságában is mind eltérőek a különböző anyagot. Akkor még nem említettük a tapintáskor észlelhető minőségérzetet, ami a fotókon nem látszik, így érdemes a lehetséges mintákat alaposan megvizsgálni.

3. Végleges ajánlat és megrendelés

Ebben a szakaszban véglegesítjük az árat, és ha szimpatikus a tartalma, megtörténik a megbízás. Előleg befizetését kérjük a megbízás nyomatékosítása végett.

4. Gyártás szakasza

Ez egy csendesebb szakasz a megbízó részéről, nem úgy a mi részünkről. Ha kérdés merülne fel a gyártás kapcsán, egyeztetünk róla.

5. Helyszínre szállítás, beszerelés

A megfelelő minőségben gyártott bútor, megfelelő minőségű telepítést, beszerelést igényel. Ezt minden esetben tartalmazza az ár, kivéve ha máshogy nem kérik.

6. Takarítás

Természetes dolog, hogy a kész konyhabútorban minél előbb szeretnének gyönyörködni, használatba venni. Mi megoldjuk a takarítást, hogy ne azzal kelljen kezdeni a bútorral való ismerkedést.

7. Garancia

Ha a használat során olyan hibát észlelnek, ami valamelyik szerkezeti egység problémájából ered, a javítás miatt megnézzük a problémát, és garanciás hiba esetén díjmentesen javítjuk, egyéb esetben egyeztetünk a lehetséges javítási módokról.

Egyedi konyhabútor képek

Vissza