48 órán belüli ajánlatadás
órán belüli ajánlatadás*

Gardróbszekrény

A gardróbszekrény: legfontosabb funkciója a tárolás, emiatt ez jelenti a tökéletes megoldást az optimális térkihasználáshoz a praktikus tárolás érdekében.

Kialakítása, előnyei

Fontos, hogy mit és hogyan szeretnénk benne tárolni, és milyen gyakran van szükségünk az egyes benne található dolgokra. Használatával könnyen, gyorsan, egyszerűbben megtaláljuk ruháinkat, ha olyan szekrényben tároljuk a holminkat, amely átlátható, könnyen kezelhető és van benne elegendő hely.

Egyedi gardrób

Éppen ezért ha egy egyedi gardróbszekrény kialakításában gondolkozunk, nagyon sok kiegészítő áll rendelkezésünkre. Ilyen a mobil, vagy a fix polcrendszerekkel készült, az akasztó rudak, vagy ruhaliftek, fiókok, kosarak, és tartóberendezések, ezenbelül is a kedvelt nyakkendő-nadrág, cipőtartó funkicóval ellátott gardrób!

Stílus mellett, még fontos tényező az egymáshoz passzó színek, anyagok, felületek kiválasztása. Tehát pont ezektől lehet gardróbbunk egyedi!

Minden gardrób kialakítása más és más lehet – van, amelyiken központi helyet foglal el a tükör, más modellek viszont nem is tartalmazzák.

Hova helyezzük, és milyet válasszunk?

Fontos, hogy gardróbszekrényünknek a legideálisabb helyet adjuk meg! A beépítendő helyiség mérete határozza meg a gardrób tulajdonságait, belső szerkezetét, igény esetén a szekrényajtó típusát.

Például nappalinkban és a hálószobánkban remekül mutathat egy komoly megjelenésű, klasszikus gardrób! Különösen akkor, ha szeretjük a régies hangulatot. A teljesen egyszerű megjelenéstől, a magasabb vagy alacsonyabb verzióig, egy természetes színben, kellemes hangulatot teremtő gardróbot, szokványos nyitással vagy éppen eltolható ajtókkal, de akár a teret kiemelő, extrém formájú, formabontó jegyekig is elszárnyalhatunk.

Kiknek?

Gardrób szekrényünk, nem korhoz kötött, lehet gyerekszobai és felnőtt hálószobai változat is!

Mindkettő esetben egyénre szabott. A szekrény tulajdonosának egyéniségére, egyedileg készülő, tehát csak választanunk kell! Ha ilyen egyedi gardróbot szeretne, készítesse velünk!

 

 

 

 


 

Vissza